Bejelentés


Naplás Gyöngye Amstaff kennel

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üdvözlünk a Naplásgyöngye Amstaff kennel honlapján!

Hegedűs Mónika vagyok, Budapesten élek párommal, gyermekeinkkel és a kutyáinkkal. 1997 óta foglalkozom kutyákkal, tenyésztek és kiképzőként tevékenykedek.2017 óta a Magyarországi stafforshire terrier egyesület (MASTAFF) alelnöke vagyok. Nálunk a legfontosabb cél hogy egészséges, szép, JÓ IDEGRENDSZERŰ kutyákat tenyésszünk. Véleményem szerint a családok nagy részének elsősorban olyan kutyára van szükségük, aki könnyen kezelhető, megbízható, gyerekszerető tagja lehet a családnak. Ezen elvek alapján szelektáltuk ki a saját tenyészkutyáinkat is. A kutyáink egytől-egyig kiváló küllemű, de emellett könnyen kezelhető, megbízható, fegyelmezett kutyák. Elsősorban családtagok, és csak azután tenyészkutyák. NEM VAGYUNK PROFIT ORIENTÁLT TENYÉSZTŐK. Nálunk évente mindössze 2-3 alom születik, gondos megfontolások alapján válogatjuk össze a párokat. A legfontosabb szempont, hogy a tőlünk származó kutyák gondos, szerető családba kerüljenek. Mi is ilyen elvek szerint tartjuk a kutyáinkat, nem vagyunk hívei a bezárásnak és az elhanyagolásnak sem. Minden leendő gazdinak részletes felvilágosítást nyújtunk a fajtáról, annak igényeiről, tartásásról, neveléséről, és igyekszünk kapcsolatban maradni az új kutya tulajdonosokkal a kutya élete végéig. Mivel az igények és az elvárások különböznek-vannak akik kiállítani és tenyészteni akarnak, és vannak akiknek csak egy szép, kedves kutya kell otthonra-ezért a kiskutyák ára, és a vásárlás feltételei nálunk a leendő gazdi igényeihez igazodik. Nem akarunk megfosztani senkit a szép, egészséges, törzskönyvezett kutya lehetőségétől csak azért, mert neki nincsenek nagy ambiciói a kiskutyával.

Az elmúlt években  szerencsére sikerült baráti viszonyt kialakítani és megtartani a gazdik legnagyobb részével, így létre jött egy terjedelmes, kutyás baráti kör, akikkel havi szinten összejárunk kirándulni, bandázni, és saját találkozókat ill. rendezvényeket szervezünk a tőlünk származó kutyáknak és családjaiknak.Kutyaovival és iskolával segítjük a gazdikat össteszokni,és békében élni az új családtaggal.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk egy személyes látogatásra, hogy megismerhesse a kutyáinkat, és ezt a csodálatos fajtát!

 

 

 

 


web tracker
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!